Kamerlingh Onnesweg 31

Dordrecht


Project:

Bedrijfspand met kantoren, twee bedrijfshallen en parkeerterrein.

Status:

Kantoor 1e verdieping is beschikbaar!

Bijzonderheden:

Reppel Vastgoed heeft bij dit pand grootschalige renovatie-werkzaamheden doorgevoerd. Hierbij hebben de bestaande gevels een facelift ondergaan, is enkel glas vervangen door isolerend glas, zijn nieuwe zonweringen aangebracht en is voorzien in vervanging en uitbreiding van het aantal overheaddeuren. Inpandig is de entree, kantoor en toiletruimten gemoderniseerd en is voorzien in het vervangen van de technische installaties voor warmte en koeling.

Huurder:

Kantoor begane grond met bedrijfshal 1

mhg

In de afgelopen jaren is ZiZo Campertechniek uitgegroeid tot dé specialist van Nederland op het gebied van monteren van alle denkbare Camperaccessoires.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van volledige luchtvering, veersystemen en volautomatische levelsystemen.

Verder plaatsen wij dagelijks satellietsystemen, daglichtpanelen, achteruitrijcamera’s, anti-diefstalsystemen, luifels en fiets- en scooterdragers. Camperrijders kunnen ook bij ons terecht voor een BOVAG campercheck, onderhoud en alle voorkomende werkzaamheden aan de camper. Ook dieseltuning, grote of kleine beurt, APK-keuring en airco service kunnen we voor u verzorgen.


Voor meer informatie bezoek onze website: www.ZiZoCampertechniek.nl

Kamerlingh Onnesweg 31 achter (bedrijfshal 2)


mhg

AD EN KOR MONSTER HETEN U VAN HARTE WELKOM BIJ MONSTER-AUTO.NL

Met ruim 47 jaar ervaring staan de Gebroeders Monster al jaren synoniem voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om complexe technische reparaties, regulier onderhoud of een lekke band, uw auto of camper is bij ons in vertrouwde handen. Voor dat we tot reparatie overgaan, zodat uw voertuig optimaal presteert. Kortom de kwaliteit die u wenst, de service die u verwacht, met een eerlijk tarief.

Met de ervaring van de dealerschappen van Fiat, Chevrolet en Daewoo ( vanaf 1995 ) op zak, zijn we teruggegaan naar de basis. Monster-Auto staat andermaal voor vakmanschap en kennis, op een ouderwets heldere manier. Zo bieden we in overleg een haal- en brengservice.


Voor meer informatie bezoek onze website: www.Monster-auto.nl


background
background
background
background
background

Voorzieningen:

 • Afgewerkte bedrijfsvloeren
 • Verwarming en koeling
 • Ingerichte pantry
 • Kabelgoten
 • Systeemplafonds
 • Isolerend glas
 • Zonwering
 • Sanitair
 • Parkeren op eigen terrein
 • Terug naar het overzicht

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of belt u 078 - 631 90 70

  Wij staan dagelijks voor u klaar!