Kamerlingh Onnesweg 35

Dordrecht


Project:

Bedrijfspand met kantoren, bedrijfshal en parkeerterrein.

Status:

Geheel verhuurd

Bijzonderheden:

Reppel Vastgoed heeft bij dit pand grootschalige renovatie-werkzaamheden doorgevoerd. Hierbij hebben de bestaande gevels een facelift ondergaan, is enkel glas vervangen door isolerend glas, zijn nieuwe zonweringen aangebracht. Inpandig is de entree, kantoor en toiletruimten gemoderniseerd en is voorzien in het vervangen van de technische installaties voor warmte en koeling.

Huurder:

siers

Plieger bv is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 750 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

ThermoNoord is een onderdeel van de Plieger groep. ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.


Missie

Binnen de installatiebranche zijn wij dé zakenpartner van de professionele installateur en de gespecialiseerde detailhandel. Bij alles wat wij aan producten en diensten ontwikkelen, implementeren en leveren is de duurzame relatie met onze klanten ons uitgangspunt. Samen met de installateur en de gespecialiseerde detailhandel bewerken en ontzorgen wij de opdrachtgever/consument.


Visie

Wij staan schouder aan schouder met onze klanten en ontzorgen hen - duurzaam, altijd en overal dichtbij, snel en foutloos - met een perfecte logistiek en een fijnmazig, landelijk netwerk van Expressen en Toonzalen. Wij zorgen voor een brede beschikbaarheid en snelle bereikbaarheid van een compleet aanbod. Vanuit onze autoriteitspositie en met onze kennis en faciliteiten ondersteunen wij de professionele installateur en de gespecialiseerde detailhandel bij het opbouwen van een onderscheidende marktpositie, een renderende onderneming en het duurzaam ontzorgen van de opdrachtgever/consument op het gebied van persoonlijke hygiëne en leefcomfort.


Voor meer informatie bezoek onze website: www.plieger.nl


background
background
background
background
background

Voorzieningen:

 • Afgewerkte bedrijfsvloeren
 • Verwarming en koeling
 • Ingerichte pantry
 • Kabelgoten
 • Systeemplafonds
 • Isolerend (zonwerend) glas
 • Zonwering
 • Sanitair
 • Parkeren op eigen terrein
 • Terug naar het overzicht

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of belt u 078 - 631 90 70.

  Wij staan dagelijks voor u klaar!