Kamerlingh Onnesweg 37

Dordrecht


Project:

Bedrijfspand met kantoren, bedrijfshal en parkeerterrein.

Status:

Geheel verhuurd

Bijzonderheden:

Reppel Vastgoed heeft bij dit pand grootschalige renovatie-werkzaamheden doorgevoerd. Hierbij hebben de bestaande gevels een facelift ondergaan, is enkel glas vervangen door isolerend glas, zijn nieuwe zonweringen aangebracht. Inpandig is de entree, kantoor en toiletruimten gemoderniseerd en is voorzien in het vervangen van de technische installaties voor warmte en koeling.

Huurder:

siers

Yasbouw standvast en doeltreffend. Door jarenlange ervaring en kennis van zaken heeft yasbouw zich bewezen als betrouwbare en vooral betrokken bedrijf tot de klant. Projecten die door yasbouw gerealiseerd zijn dan ook met de hand van perfectie afgewerkt en met tevredenheid opgeleverd. Door korte lijnen met goede leveranciers is de kwaliteit daarmee als excellent te betitelen.

Door de nauwe samenwerking en duidelijke afspraken met deze strenge selectie in leveranciers en medewerkers is Yasbouw een bedrijf om niet alleen mee te bouwen maar ook op te bouwen. Werken aan de toekomst met de klant als eindgebruiker in perspectief. Op het hoofdkantoor bij yasbouw is uw project het doel waar uw wensen en eisen centraal staan.


Een blik in het hoofdkantoor van Yasbouw.

U kunt doormiddel van een afspraak maken bij yasbouw al een goed beeld krijgen door de kennis en know how hoe uw project er uit komt te zien. Mede door de showroom en de expertise van de medewerkers heeft u snel een voorstel op tafel. Hier wordt meegedacht met u als klant. Advies is plan van aanpak en een duidelijk planning wat u inzicht geeft in het project.

Of het nu gaat om overheidsgebouwen, woningbouw, vastgoed, scholen en of particulieren Yasbouw heeft de expertise in huis om uw project of vraag te kunnen beantwoorden met professionele vakmanschap.

Door om tafel te gaan met onze medewerkers merkt u snel te worden ontzorgt door de medewerkende hand van professionele mensen met expertises in verschillende vlakken. Uw wens, ons project, van ontwerp tot realisatie, toegewijd en trouw we zien u graag bij Yasbouw.


Voor meer informatie bezoek onze website: www.yasbouw.nl


background
background
background
background
background

Voorzieningen:

 • Afgewerkte bedrijfsvloeren
 • Verwarming en koeling
 • Ingerichte pantry
 • Kabelgoten
 • Systeemplafonds
 • Isolerend (zonwerend) glas
 • Zonwering
 • Sanitair
 • Parkeren op eigen terrein
 • Terug naar het overzicht

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of belt u 078 - 631 90 70.

  Wij staan dagelijks voor u klaar!