Noordhoevelaan 66

Dordrecht


Project:

Nieuwbouw kantoorvilla ‘De Blaucamer’ met omsloten parkeerterrein.

Status:

Geheel verhuurd

Bijzonderheden:

Een van haar huidige huurders, Schoonenberg Hoorcomfort heeft te kennen gegeven, als aanvulling op haar huidige kantoren,de gehele nieuwbouw met uitbreiding in gebruik te willen nemen,omdat dit voor haar de economisch en sociaal maatschappelijk aantrekkelijkste optie is.
De nieuwbouw met uitbreiding omvat in totaal ca 560 m2 kantoorruimte, met aansluitend 20 extra parkeerplaatsen.

Huurder:

siers

Sonova, waarvan het hoofdkantoor in Zwitserland staat, is een toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen. De Groep is actief via haar centrale bedrijfsmerken Phonak, Unitron, Advanced Bionics en Schoonenberg. Sonova biedt haar klanten een van de meest uitgebreide productportfolio's uit de branche: van hoortoestellen tot cochleaire implantaten tot draadloze communicatieoplossingen. De in 1947 opgerichte Groep is momenteel aanwezig in meer dan 100 landen in de hele wereld en heeft 14.000 medewerkers in dienst. Sonova heeft in het boekjaar 2018/19 een omzet gegenereerd van CHF 2,76 miljard en een nettowinst van CHF 460.2 miljoen. Via al haar bedrijven en door de Hear the World Foundationte ondersteunen, ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.

Bij Sonova gaan we elke dag aan de slag in de wetenschap dat ons onvermoeibare streven naar innovatie binnen alle disciplines, onze gedeelde inzet als team en onze verantwoordelijke aanpak van alles wat we doen, hoorgenot dichterbij brengt voor vele miljoenen mensen: voor het eerst naar muziek luisteren, moeiteloos communiceren met vrienden en naasten en volop genieten van het leven met al zijn prachtige geluiden.

Sonova heeft een duidelijke visie. We streven naar een wereld waarin er een oplossing is voor elke vorm van gehoorverlies en waarin iedereen evenveel recht heeft op hoorgenot. We willen het meest gerespecteerde bedrijf op het gebied van hooroplossingen in de wereld zijn. Door de meest innovatieve technologie te leveren en servicegericht te werken helpen we mensen om de wereld te horen.


Hear the World Foundation

Door de non-profitorganisatie Hear the World Foundation te steunen draagt Sonova bij aan gelijke kansen en een betere leefkwaliteit voor mensen met gehoorverlies in de hele wereld. De stichting ondersteunt vooral projecten waarin kinderen met gehoorverlies worden geholpen, zodat zij zich op dezelfde manier kunnen ontwikkelen als andere kinderen uit hun leeftijdsgroep.

Via al haar bedrijven en door de Hear the World Foundation ondersteunen ontplooit Sonova haar visie van een wereld waarin iedereen kan horen en daardoor een leven zonder beperkingen kan leven.


Voor meer informatie bezoek onze website: www.siersgroep.nl


background
background
background
background
background

Voorzieningen:

 • Afgewerkte entrees
 • Verwarming en koeling (VRF)
 • Ingerichte pantry
 • Kabelgoten
 • Systeemplafonds
 • Isolerend (zonwerend) glas
 • Zonwering
 • Sanitair
 • Parkeren op eigen terrein
 • Terug naar het overzicht

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of belt u 078 - 631 90 70.

  Wij staan dagelijks voor u klaar!