Scheepmakerstraat 47

Zwijndrecht


Project:

Kleinschalig bedrijfspand met kantoorruimte, buitenterrein en parkeer-voorziening.

Status:

Geheel verhuurd

Bijzonderheden:

Reppel Vastgoed gaat zich bij dit bedrijfspand als taak gesteld het dak te renoveren en het kwaliteitsniveau waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Huurder:

siers

Wat begon als kleine interieurbouwer in 1994, is uitgegroeid tot een veelzijdige interieurbouwer op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en openbare instellingen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. openbare instellingen zoals: politiebureaus, gerechtshoven, gemeentelijke instellingen, zieken/verzorgingshuizen en scholen; aannemers, interieurbouwers, architecten en de particuliere sector behoren tevens tot onze opdrachtgevers. Ook particulieren hebben de weg naar ons gevonden voor keukens, maatkasten, tv meubels en andere maatmeubelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor CNC frees- en zaagwerk, alsmede halffabricaten.

Verweijen Interieurs B.V. is dé meubelmakerij en interieurbouwer uit het betere segment / interieurbouwbedrijf voor het betere product. Wij werken alleen met de beste materialen zoals M.D.F. (Medium Density Fibreboard), multiplex, diverse soorten massief hout, gefineerd of beplakt met HPL (High Pressure Laminate) en andere, meest uiteenlopende, materialen.


Kwaliteit en degelijkheid staan voorop wat resulterend in een product waar u een langere periode voldoening en plezier aan zult beleven. Het fabricageproces gebeurt met ons moderne machinepark, waar uiteraard ook het CNC proces in voorkomt.

Ons personeelsbestand bestaat onder andere uit ervaren meubelmakers, stellers, tekenaars.

De organisatie is flexibel ingesteld, heeft een platte open structuur, en een no nonsens beleid. Dit houd onder andere in: werktijden van 8 tot 5, maar moet het snel, dan ook in de avonduren. (De organisatie is flexibel ingesteld; dit houd o.a. in dat er ook werkzaamheden in de avonduren en zelfs in de weekenden kunnen plaatsvinden.)

Kortom: Verweijen Interieurs bv staat garant voor vakmanschap, betrokkenheid en kwaliteit waarbij de klant centraal staat; direct en persoonlijk contact vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering!


Voor meer informatie bezoek onze website: www.verweijen-interieursbv.nl


background
background
background
background
background

Voorzieningen:

 • Afgewerkte bedrijfsvloeren
 • Verwarming
 • Ingerichte pantry
 • Systeemplafonds
 • Isolerend glas
 • Zonwering
 • Sanitair
 • Parkeren op eigen terrein
 • Terug naar het overzicht

  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of belt u 078 - 631 90 70

  Wij staan dagelijks voor u klaar!